Rašykite atsiliepimą
Registruotis

Privatumo politika

Atnaujinta: 2019 m. spalio 1 d.

UAB „DANTŲ HARMONIJA – DENTAL HARMONY“ (toliau – Klinika) yra joje tvarkomų asmens duomenų valdytoja, kuri užtikrina, kad asmens duomenys Klinikoje būtų tvarkomi laikantis duomenų valdytojams taikomų asmens duomenų apsaugos reikalavimų. Ši Privatumo politika taikoma tais atvejais, kai per internetinę svetainę http://dantuharmonija.lt/ (toliau – Svetainė) pateikiate mums savo asmens duomenis.

Šioje Privatumo politikoje mes aprašome, kaip renkame, naudojame ir tvarkome Jūsų duomenis, kai naudojatės mūsų Svetaine. Naudodamiesi Svetaine, Jūs sutinkate su informacijos rinkimu ir naudojimu laikantis šios Privatumo politikos.

Atkreipkite dėmesį, kad ši Privatumo politika taikoma tik šiai Svetainei. Šioje Svetainėje gali būti nuorodų į kitas mūsų nenaudojamas ar nekontroliuojamas svetaines. Šioje Svetainėje esančios nuorodos nereiškia, kad patvirtiname ar peržiūrėjome tokias trečiųjų šalių svetaines.

Duomenų apsaugos politika parengta vadovaujantis šiais teisės aktais:

  1. 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) (toliau – BDAR);
  2. Lietuvos Respublikos asmens teisinės apsaugos įstatymu (toliau – ADTAĮ);
  3. Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymu (toliau – ERĮ).

Tvarkydama asmens duomenis Klinika vadovaujasi BDAR, ADTAĮ, ERĮ, taip pat kituose teisės aktuose, reglamentuojančiuose asmens duomenų tvarkymą ir apsaugą, įtvirtintais reikalavimais.

  

Informacija apie Kliniką:

UAB „DANTŲ HARMONIJA – DENTAL HARMONY“
Juridinio asmens kodas: 300918748
Buveinės adresas: Kalvarijų g. 21-6A, Vilnius
Veiklos adresas: Olimpiečių g. 1A-9, Vilnius

 El. paštas: klinika@dantuharmonija.lt
Tel. +370 610 11 222, (8-5) 27 222 11
http://dantuharmonija.lt/

Informacija apie Klinikos duomenų apsaugos pareigūną:

Duomenų apsaugos pareigūnas Klinikoje nėra paskirtas.

Kokią informaciją apie Jus renkame?

 Renkame ir naudojame toliau nurodytą informaciją:

  1. Asmens duomenys

Kai naudojatės mūsų Svetaine, mes galime rinkti tam tikrą asmeninę informaciją apie jus (toliau – Asmens duomenys), t. y. kai jūs savanoriškai pateikiate tokią informaciją, pvz., kai naudojatės tam tikromis mūsų paslaugomis, susisiekiate su mumis per užklausų formą ir kt. Kai renkame Asmens duomenis, mes pateikiame nuorodą į šią Privatumo politiką.

  1. Naudojimo duomenys

Mes taip pat galime rinkti informaciją, kurią Jūsų naršyklė pateikia, kai apsilankote Svetainėje ar kai prisijungiate prie Svetainės per mobilųjį įrenginį (toliau – Naudojimo duomenys).

Tai gali būti informacija, susijusi su Jūsų IP (interneto protokolo) adresu, naršyklės ir įrenginio tipu, informacija apie tai, kokias internetines svetaines lankėte prieš tai ir kiti identifikatoriai, susiję su Jūsų įrenginiu.

Kai naudojatės Svetaine mobiliuoju įrenginiu, Naudojimo duomenys gali apimti tokią informaciją kaip, pvz., naudojamo mobiliojo įrenginio tipas, mobiliojo įrenginio unikalus ID, mobiliojo įrenginio IP adresas, operacinė sistema, naudojamos interneto naršyklės tipas, unikalus įrenginio identifikatorius ir kita diagnostiniai duomenys.

Atkreipkite dėmesį, kad tokia informacija, kuri renkama pasyviai naudojant įvairias technologijas, negali būti naudojama konkrečiai identifikuoti Jus. Ši Svetainė gali naudoti tokią informaciją ir susieti ją su kita informacija, kad galėtų stebėti, pavyzdžiui, bendrą Svetainės lankytojų skaičių, lankytojų skaičių kiekviename Svetainės puslapyje ir pan.

  1. Slapukų duomenys

Svetainėje naudojami slapukai, kad galėtume stebėti veiklą Svetainėje ir laikyti tam tikrą informaciją. Daugiau informacijos rasite mūsų Slapukų politikoje, pateiktą Svetainėje.

Kokiais tikslais renkami Jūsų asmens duomenys?

Klinika Jūsų, kaip duomenų subjekto, Asmens duomenis tvarko šiais tikslais:

  1. Registracijos Svetainėje tikslais;
  2. Sveikatos būklės anketos užpildymo tikslais;
  3. Tiesioginės rinkodaros tikslais.

Asmens duomenis naudojame įvairiais tikslais, nurodytais šioje Privatumo politikoje. Jeigu pateikiate Asmens duomenis tam tikru tikslu, tai mes galime naudoti šiuos duomenis remiantis tikslu, dėl kurio tokie duomenys buvo pateikti. Pavyzdžiui, jei susisiekiate su mumis el. paštu, mes naudojame jūsų pateiktus Asmens duomenis tam, kad atsakytume į Jūsų klausimą arba išspręstumėte problemą. Jeigu pateikiate Asmens duomenis tam, kad galėtumėte naudotis tam tikromis Svetainės paslaugomis, mes naudosime Jūsų Asmens duomenis tam, kad suteiktume jums prieigą prie tokių paslaugų ir stebėsime Jūsų naudojimąsi tokiomis paslaugomis. Mes ir mūsų dukterinės įmonės bei filialai (toliau – Susijusios įmonės) taip pat gali naudoti jūsų Asmens duomenis ir kitą neidentifikuojančią informaciją, surinktą per Svetainę, kad padėtų mums pagerinti Svetainės turinį ir funkcionalumą, geriau suprasti mūsų vartotojus ir pagerinti paslaugas. Mes ir mūsų Susijusios įmonės gali naudotis šia informacija bendraujant su Jumis dėl paslaugų suteikimo.

Kokie yra Jūsų pateiktų Asmens duomenų teisėto tvarkymo pagrindai?

Jūsų pateikti Asmens duomenys tvarkomi tik teisės aktuose nustatytais asmens duomenų teisėto tvarkymo kriterijais (pagrindais) ir tik tais tikslais, dėl kurių duomenys buvo gauti. Jūsų Asmens duomenys gali būti tvarkomi tik turint teisėtą pagrindą, t. y.:

  1. Siekiant imtis veiksmų duomenų subjekto prašymu prieš sudarant sutartį (BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktas), kai Asmens duomenys tvarkomi registracijos Svetainėje tikslais;
  2. Siekiant teikti sveikatos priežiūros paslaugas (BDAR 9 straipsnio 2 dalies h punktas), kai Asmens duomenys tvarkomi sveikatos būklės anketos užpildymo tikslais, t. y. kai pateikiate mums savo sveikatos duomenis;
  3. Jūsų sutikimo pagrindu (BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktas), kai asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome?

Registracijos Svetainėje tikslu renkami ir tvarkomi šie Asmens duomenys:

  1. Privalomi duomenys:
    • Vardas, pavardė;
    • Gimimo data;
    • Telefono ryšio numeris;
    • pašto adresas.
  2. Registracijos formą pildančio asmens iniciatyva gali būti pateikiami tokie neprivalomi duomenys:
    • Kiti kontaktiniai duomenys;
    • Kita informacija.

Sveikatos būklės anketos užpildymo tikslais renkami ir tvarkomi atitinkami Jūsų sveikatos duomenys, gauti Jums užpildžius sveikatos būklės anketą per Svetainę.

Tiesioginės rinkodaros tikslais renkami ir tvarkomi šie Asmens duomenys:

  1. Vardas, pavardė;
  2. pašto adresas
  3. Telefono ryšio numeris

Ar privalote mums pateikti Asmens duomenis?

Informuojame, kad norėdami užsiregistruoti Svetainėje arba tam, kad galėtume siųsti Jums tiesioginės rinkodaros pranešimus, Jūs privalote mums pateikti aukščiau nurodytus Asmens duomenis.

Kiek laiko saugome Jūsų pateiktus Asmens duomenis?

Klinika Jūsų duomenis saugo tiek, kiek to reikalauja Klinikos veiklą reguliuojantys teisės aktai. Tais atvejais, kai teisės aktai terminų nenustato, per Svetainę Jūsų pateikti Asmens duomenys saugomi:

  1. tiesioginės rinkodaros tikslais – 5 (penkis) metus nuo sutikimo davimo dienos arba iki sutikimo atšaukimo dienos;
  2. kitais atvejais (kai asmens duomenų saugojimo terminas nenustatytas teisės aktuose) Asmens duomenys saugomi 3 metus nuo paskutinės Jūsų apsilankymo Klinikoje arba korespondencijos su Jumis dienos.

Kam teikiame Jūsų asmens duomenis?

Informacija, kurią pateikiate mums, įskaitant Asmens duomenis, gali būti perkelta į kompiuterius, esančius už jūsų valstybės jurisdikcijos ribų, kur duomenų apsaugos įstatymai gali skirtis nuo jūsų jurisdikcijos įstatymų. Jei esate už Lietuvos Respublikos ribų, atkreipkite dėmesį, kad mes perkeliame tokius duomenis į Lietuvą ir juos tvarkome čia. Savanoriškai pateikdami mums Asmens duomenis, jūs sutinkate su jų naudojimu pagal šią Privatumo politiką.

Informuojame, kad mes nesidalinsime Jūsų Asmens duomenimis su kitais be Jūsų leidimo, išskyrus šiuos atvejus:

  1. Paslaugų teikėjai

Asmens duomenų tvarkymui Klinika turi teisę pasitelkti duomenų tvarkytojus, kurie tvarko duomenis Klinikos vardu, pvz., debesijos, serverių nuomos ir susijusias paslaugas teikiančios įmonės, kurios saugotų Jūsų asmens duomenis, taip pat IT ūkio priežiūrą atliekančios įmonės, kurios gali turėti prieigą prie Jūsų asmens duomenų, rinkodaros paslaugas teikiančios įmonės ir kt. Tokie duomenų tvarkytojai veikia tik pagal Klinikos nurodymus ir teisės aktų reikalavimus.

  1. Susijusios įmonės

Mes taip pat galime dalinti Asmens duomenimis su Susijusiomis įmonėmis tikslais, atitinkančiais šią Privatumo politiką.

  1. Verslo perdavimas

Vystydami savo verslą galime parduoti ar įsigyti verslą ar turtą. Klinikos pardavimo, susijungimo, reorganizavimo, likvidavimo ar panašaus įvykio atveju Asmens duomenys gali būti parduodamo turto dalis.

  1. Įstatymų reikalavimai

Mes galime atskleisti jūsų informaciją trečiosioms šalims, jei nustatysime, kad toks atskleidimas yra pagrįstai būtinas, kad (a) atitiktų įstatymus; b) apsaugoti bet kurį asmenį nuo mirties ar sunkių kūno sužalojimų; (c) užkirsti kelią sukčiavimui ar piktnaudžiavimui mūsų ar mūsų naudotojais; arba d) apsaugoti mūsų nuosavybės teises.

Klinika Jūsų asmens duomenų neperduoda į trečiąsias valstybes ar tarptautines organizacijas, t. y. už Europos Sąjungos ribų, išskyrus atvejus, kai tai ją įpareigoja atlikti teisės aktai ar teismai, arba tai būtina vienu iš šioje Politikoje nurodytų tikslų įgyvendinimui.

Europos Sąjungos reikalavimai

 Pateikdami savo Asmens duomenis per mūsų svetainę ir vadovaujantis BDAR, jūs turite šias teises:

  • teisę gauti informaciją apie duomenų tvarkymą;
  • teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, įskaitant teisę į asmens duomenų kopiją;
  • teisę reikalauti ištaisyti savo asmens duomenis, jeigu jie yra netikslūs;
  • teisę reikalauti ištrinti savo asmens duomenis („teisė būti pamirštam“);
  • teisę reikalauti apriboti savo asmens duomenų tvarkymą;
  • teisę į duomenų perkeliamumą*;
  • teisę nesutikti su duomenų tvarkymu*.

*Ši teisė gali būti įgyvendinama tik tais atvejais, kai Jūsų Asmens duomenys Klinikoje tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Informuojame, kad nesutikdami su Klinikos sprendimu, priimtu dėl Jūsų pateikto prašymo, susijusio su Jūsų, kaip duomenų subjekto teisių įgyvendinimu, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos https://vdai.lrv.lt/).

Jūs taip pat turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą (jei tokį davėte) tvarkyti Jūsų asmens duomenis. Savo sutikimą galite bet kada atsiimti, pateikdami prašymą pašalinti iš mūsų adresų sąrašo parašius el. laišką adresu klinika@dantuharmonija.lt. Sutikimo atšaukimas neturi įtakos tvarkymo, pagrįsto sutikimu iki jo atsiėmimo, teisėtumui.

Kad galėtumėte įgyvendinti aukščiau paminėtas teises, turite pateikti mums prašymą raštu ir tokiu būdu, kuriuo galėtume Jus identifikuoti, t. y. patvirtinant savo tapatybę. Prašymai dėl BDAR teisių įgyvendinimo, nesant galimybės nustatyti prašymą teikiančio asmens tapatybę, Klinikoje nėra nagrinėjami.

Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, yra pateikiami:

  1. paštu: klinika@dantuharmonija.lt;
  2. tiesiogiai atvykus į Kliniką adresu: Olimpiečių g. 1A-9, Vilnius.
  3. paštu adresu: Olimpiečių g. 1A-9, 09235 Vilnius.

Jūsų prašymai dėl Jūsų teisių, nustatytų BDAR, įgyvendinimo, nagrinėjami ne ilgiau kaip 1 mėnesį. Atsižvelgiant į prašymo sudėtingumą ir gautų prašymų skaičių šis laikotarpis gali būti pratęstas 2 mėnesiams.

Reikalavimai prašymui, kai jie teikiami raštu:

  1. prašymas turi būti įskaitomas;
  2. prašymas turi būti pasirašytas;
  3. prašyme turi būti nurodytas Jūsų vardas, pavardė, gyvenamoji vieta, kontaktinė informacija ryšiui palaikyti;
  4. prašyme turi būti nurodyta, kokia teise norite pasinaudoti ir, kai taikoma, tokį prašymą pagrindžiantys argumentai ar dokumentai;
  5. jei prašymą Jūsų vardu teikia atstovas, prašyme turi būti nurodyti ne tik aukščiau nurodyti duomenys, bet taip pat Jūsų atstovo jo vardas, pavardė, gyvenamoji vieta, kontaktinė informacija ryšiui palaikyti.

Jūsų tapatybės patvirtinimo būdai:

  1. Teikiant prašymą tiesiogiai atvykus į Kliniką: pateikiant asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą Klinikos darbuotojui;
  2. Teikiant prašymą paštu: kartu su prašymu turi būti pateikta asmens tapatybę patvirtinančio dokumento kopija, patvirtinta notaro, arba šio dokumento kopija, patvirtinta kita teisės aktų nustatyta tvarka;
  3. Teikiant prašymą elektroniniu paštu. Tokiu būdu pateikti prašymai turi būti pasirašyti kvalifikuotu elektroniniu parašu arba suformuotas elektroninėmis priemonėmis, kurios leidžia užtikrinti teksto vientisumą ir nepakeičiamumą (išskyrus atvejus, kai atšaukiate duotą sutikimą tvarkyti asmens duomenis šioje Politikoje nustatyta tvarka).

Prašymo pasirašymas kvalifikuotu elektroniniu parašu leidžia Klinikai tinkamai Jus identifikuoti ir užtikrinti, kad Jūsų prašoma informacija arba informacija apie Jūsų prašytų veiksmų vykdymą (atsisakymą vykdyti) būtų atskleista tik tam asmeniui, kuriam ji skirta, t. y. Jums.

Nuskenuotos pasirašytų prašymų kopijos ar skundai, pateikti elektroninio pašto pranešimu, jų nepasirašant kvalifikuotu elektroniniu parašu, neatitinka teisės aktuose nustatytų reikalavimų. Toks prašymo pateikimas gali būti kliūtis priimti Jūsų prašymą nagrinėti, todėl tuo atveju, jei neturite kvalifikuoto elektroninio parašo, prašymą turėtumėte pateikti paštu arba tiesiogiai atvykti į Kliniką.

Teikiant prašymą per atstovą, prie prašymo turi būti papildomai pateikiamas atstovavimą patvirtinantis dokumentas ar jo kopija, patvirtinta teisės aktų nustatyta tvarka.

Pakeitimai

Kartas nuo karto galime pakeisti ar papildyti šios Privatumo politikos sąlygas. Apie pakeitimus Klinika praneša Svetainėje.

Patariame periodiškai peržiūrėti šią Privatumo politiką dėl įvykusių pakeitimų. Ši Privatumo politika paskutinį kartą buvo atnaujinta viršuje nurodytą dieną. Jei toliau naudojatės Svetaine po bet kokių šios Privatumo politikos pakeitimų ar pataisymų, laikoma, kad sutinkate su tokios patikslintos Privatumo politikos sąlygomis.

Registruokitės konsultacijai
Kontaktai
Darbo laikas

Darbo dienomis
8.00 – 20.00 val.

Šeštadieniais
9.00 – 14.00 val.
(Tik su išankstine rezervacija)

Mūsų partneriai

Send this to a friend